Koncepttestets resultat publicerat!

I november 2007 utförde vi en onlineundersökning på ASSA ABLOY Future Lab, och vi fick mycket bra respons från branschen. Sedan dess har vi analyserat svaren från över 150 enkäter, och resultatet har sammanfattats i en rapport som nu har lagts ut på ASSA ABLOY Future Lab.

ASSA ABLOY Future Lab skapades för att främja en dialog med viktiga beslutsfattare inom den globala säkerhetsbranschen. Målet var att ta reda på användarnas behov och krav för att kunna utveckla morgondagens säkerhetslösningar. Hittills har vi genomfört tre koncepttester, och informationen från dessa tester har införlivats i produktutvecklingsprocesserna på ASSA ABLOY.  

Informationen från det senaste koncepttestet kommer att hjälpa oss att skapa ett flexibelt, kompatibelt och komplett trådlöst system som kan hjälpa säkerhetschefer att öka säkerheten i sina lokaler utan att behöva göra några större ingrepp i dörrinstallationen, byta ut passerkontrollsystem eller användarnas passerkort.  

I rapporten hittar du den viktigaste informationen från koncepttestet, till exempel allmänna synpunkter och behov och användarnas feedback om vilka funktioner och faktorer som är mest efterfrågade i ett trådlöst system. Klicka här för att ladda ner rapporten och läsa mer om vad testdeltagarna tyckte om det integrerade trådlösa konceptet.

* Anger obligatoriskt fält


Comment

You must be logged in to post a comment.