Aperio har nu blivit verklighet

Som medlem i ASSA ABLOY Future Lab, blev du inbjuden att delta i utvecklandet av en ny teknik för trådlös passagekontroll. Tack vare dina och andras förslag och idéer i varje steg av utvecklingsprocessen, kan vi nu lansera Aperio.

Denna nya, spännande teknologi fungerar som ett komplement till befintliga elektroniska passagekontrollsystem. Den är baserad på en öppen standard och kan enkelt integreras med de flesta enheter och system, oberoende av tillverkare.

Aperio hjälper slutanvändare att utöka sina befintliga passagekontrollsystem med fler dörrar. Och eftersom dörrarna inte behöver ändras, är det en kostnadseffektiv lösning – precis som ni önskade i undersökningen.

Christophe Sut, ansvarig för Wireless Lock Platform, Shared Technologies på ASSA ABLOY, säger att teamet bakom Aperio var mycket lyhörda inför branschaktörernas åsikter.
– Vi tog hänsyn till all feedback från enkäten när vi utvecklade Aperio, till exempel att hålla kostnaderna nere, garantera låg batteriförbrukning och göra lösningen kompatibel med befintliga RFID-tekniker.

Han medger att man kanske hade valt andra vägar om man inte haft tillgång till undersökningens resultat.
– Den här nya lösningen är verkligen baserad på vad kunderna vill ha och vad vi kan åstadkomma i dag. Ett stort tack till alla som deltog! 

Mer information om trådlösa låssystem finns här.

* Anger obligatoriskt fält


Comment

You must be logged in to post a comment.